Utbildning inom industriell teknik

Avdelningen för industriell teknik erbjuder ett brett utbud av utbildning. Följande tre program har anställda på avdelningen som programansvariga:

  • Entreprenörskolan
  • Högskoleingenjörsprogrammet i maskinteknik
  • Masterprogrammet i industriell ledning och innovation

Är du intresserad av våra kurser, eller funderar på att skriva ditt examensarbete hos oss, kan du följa länkarna nedan i stället

Våra kurser

Examensarbete på Indtek

Entreprenörskolan (Uppsala)

Ett avslutande studieprogram för dig som läser ett långt utbildningsprogram inom naturvetenskap och teknik, med tillfälle att använda dina specialistkunskaper för att driva ett skarpt affärsprojekt från idé till kommersiell verklighet! Låter det intressant?

Läs mer om Entreprenörskolan

Högskoleingenjörsprogrammet i maskinteknik (Uppsala)

Högskoleingenjörsprogrammet i maskinteknik syftar i första hand till att förbereda studenten för arbetsuppgifter med inriktning mot produktionsteknik och produktutveckling. Produktionsteknik är den svenska översättningen av industrial engineering, och inom det teknikområdet ingår arbetssätt och metoder för att stödja en effektiv tillverkning. Produktutveckling omfattar de arbetssätt och metoder som förädlar en idé till fungerande produkt. Utbildningens bredd ger även studenten kompetens för att arbeta med kvalitetsfrågor, inköp och tekniska utredningar.  

Läs mer om Högskoleingenjörsprogrammet i maskinteknik

Masterprogrammet i industriell ledning och innovation (Uppsala)

Masterprogrammet i industriell ledning och innovation är skapat för dig som efter en grundexamen i teknik vill fördjupa och bredda din övergripande kunskap om teknik mot innovation, ledarskap och internationella affärer.

Läs mer om Masterprogrammet i industriell ledning och innovation